Supervisie en centralisatie van parkeergarages

Axiome Concept® neemt actief deel aan de modernisering van parkeergarages door de mogelijkheid te bieden het geheel van de uitrustingen van een site op een veilige en gecentraliseerd manier te beheren. Waar vroeger in parkeergarages een onveilige en donkere sfeer heerste, wordt nu vaker een sfeer gecreëerd die aantrekkelijker, meer verlicht, gezelliger en vooral veiliger is.

Propriëtaire oplossing

Vaak zijn gebouwen uitgerust met verschillende generaties aan zeer heterogene apparatuur, wat het dagelijks beheer bemoeilijkt. Het is dus met als doel om het beheer te vereenvoudigen en de exploitatiekosten te verlagen dat Axiome Concept® een oplossing heeft ontwikkeld, namelijk het gecentraliseerd technisch beheer, speciaal ontworpen voor parkeersites.

Sterk door onze deskundigheid en onze jarenlange ervaring op het gebied van de Centralisatie en Supervisie op de Franse en internationale markten (meer dat duizend gecentraliseerd sites), begeleidt Axiome Concept® u met het implementeren van centralisatie- en hypervisie-oplossingen.

Wij hebben onze eigen software- en hardware-oplossingen ontwikkeld, waardoor we op de beste mogelijke manier tegemoet kunnen komen aan de verwachtingen en behoeften van onze klanten. De Axi-Sat® is een automaat dat, eenmaal geïnstalleerd in een site, communiceert met de aanwezige apparatuur door middel van fysieke aansluitingen of protocollen, en zal het mogelijk maken om alle aangesloten apparatuur lokaal of op afstand te beheren. Dankzij de verbinding van Axi-Sat® met de Supervisor, zal u in staat zijn om alle informatie te centraliseren en de installaties vanuit één enkele werkstation op afstand te beheren.

solution parking solution parking solution parking solution parking

Multisysteem-beheer

Met onze oplossingen kan u onder andere parkingmateriaal, videobewaking, intercom, toegangscontrole, verlichting, branddetectie, technische alarmen, signalering van beschikbare plaatsen, dynamische verkeersgeleiders centraliseren en beheren.

Het is door middel van communicatie met de meeste apparaten die op de markt zijn, dat Axiome Concept® een oplossing biedt die exploitanten in staat stelt om alle technieken te centraliseren in één enkele interface op een betrouwbare, snelle en intuïtieve manier.

Beheer parkingsysteem/ video/ intercom

Onze Supervisor-oplossingen brengen deze drie elementen samen om een totaalbeeld te krijgen van de situatie en om een beter beheer te verzorgen.
Bij een oproep vanaf een in- of uitrit zal de Supervisor automatisch de betrokken videobeelden oproepen en zal in real-time de status van het betrokken apparaat weergeven. De operator is dan in staat te communiceren met de persoon in kwestie, alsook deze persoon op het scherm te zien, in real-time de status van de uitrusting te bekijken en indien nodig een commando uit te voeren, dit allemaal vanaf één en dezelfde grafische interface.

solution parking

Integratie van een ALPR-systeem

De Axiome Concept® Supervisor communiceert met talrijke kentekenherkenning systemen ten einde alle informatie te centraliseren en de toegaan tot het systeem te vergemakkelijken.
Nadat het systeem geïntegreerd is met de Supervisor dan kan de operator, in het geval dat een nummerplaat slecht gelezen wordt, rechtstreeks op de Axiome Concept® interface de kenteken-informatie aanpassen.
De operator kan ook een specifieke nummerplaat opzoeken of een videobeeld van de auto oproepen.

solution parking

Subscriber management – Axi-GAP®

Axi-GAP® is a financial, commercial and billing solution for your parking. This module makes it easy to manage your customer subscriptions and thus optimizes administrative tasks. By listing all your customer contracts, Axi-GAP offers you a complete and instant view of your business. Axi-GAP allows the automatic generation of recurring invoices.

Functionalities of Axi-GAP® :

 • a centralized and multi-site customer database
 • a multi-criteria query with data export
 • management and digital archiving of documents
 • management of bank details for withdrawals / transfers
 • a location and zoning for preferential tariffs
 • management of subscriptions and associated parking fees
 • management of invoices, deadlines and regulations
 • automatic or manual invoicing
 • management of maps and means of access
 • a dematerialization of the macaron / ticket
 • a real-time link via web service or files with third-party systems
 • reports and statistics
 • solution parking

  Intelligente beheer van de verlichting

  Gekoppeld aan de aanwezigheidsdetectie van voertuigen of van personen door middel van bewegingssensoren of door middel van bewegingsanalyse in CCTV, kunnen wij op een intelligente manier de verlichting aansturen in een gebouw vanaf een Axiome Concept® Supervisor. Naast de klassieke aansturing van de verlichting, kunnen wij ook de verlichting aanzetten, uitschakelen of een verlichtingsdrempel instellen voor bepaalde zones afhankelijk van de aan- of afwezigheid van gebruikers.

  solution parking

  Video system management

  De Supervisor verzamelt alle videobeelden van een gebouw en stelt deze ter beschikking aan de operator of aan de beheerder, zodat deze de mogelijkheid heeft om in geval van twijfel een videobeeld op te roepen door aan elk alarm of commando te koppelen aan het dichtstbijzijnde videobeeld of die het meest van toepassing is.
  Axiome Concept® integreert ook video-analyse oplossingen die in staat te zijn om detectie toe te passen, auto- en personentelling en gezichtsherkenning.

  Integratie van signalisatie beschikbare plaatsen en dynamische verkeersgeleiding

  De Axiome Concept® Supervisor communiceert met de systeem signalisatie beschikbare plaatsen dat gebaseerd is op de technologie van de kentekenherkenning systemen.
  Door middel van deze integratie bieden wij de mogelijkheid om via de IHM, toegang te krijgen tot de bezettings-statistieken van uw parking.
  Het opzoeken van een kentekenplaat gebeurt rechtstreeks vanaf de interface, zodat de operator met nauwkeurigheid de plaats van een voertuig kan lokaliseren om de informatie aan de bestuurder te geven. De bewaking van elke parkeerplaats gebeurt ook via onze Supervisor tool.

  solution parking

  guillement-d Een volledig en gepersonaliseerd aanbod guillement-d

  Om ons aanbod volledig te maken, hebben wij eveneens modules ontwikkeld voor traceerbaarheid, analyse en gepersonaliseerde en specifieke statistieken om u te helpen bij het verfijnen van uw analyse en het optimaliseren van het beheer.

  Procedures

  Axi-PMS® is een beheermodule voor procedures en instructies. Deze is in staat om op uniforme wijze een geheel aan procedures uit te voeren vanuit één geharmoniseerd model, dat op elke denkbare situatie toepasselijk is, ongeacht het aantal te beheren sites. Axi-PMS® is gebaseerd op de laatste webtechnologieën, is open en makkelijk te implementeren, en heeft een geïntegreerde meertalige interface. Uw procedures zijn geautomatiseerd en kunnen automatisch op de Supervisor verschijnen bij het opkomen van een alarm of bij het uitvoeren van een commando.
  Wenst u meer te weten over dit product Klik hier!

  solution parking

  Mobiele toepassingen

  Axi-Mobile

  Axi-Mobile® is een aangepaste versie van Axi-View® en Axi-Orion® , beschikbaar voor Android Smartphones. Met deze app kan u in real-time alarmen visualiseren van al uw sites, commando’s uitvoeren op de technische apparatuur en live videobeelden bekijken.
  Met Axi-Mobile® heeft u de mogelijkheid om vanop een tablet of een smartphone verschillende apparaten te besturen zoals het openen van een slagboom, verlichting aansturen, het openen van een deur…
  Dankzij onze app en een eenvoudige verbinding met een mobiel netwerk, bent u permanent verbonden met uw sites, waar u ook bent.
  Wenst u meer te weten over dit product Klik hier!

  solution parking

  Axi-Watch

  Axi-Watch® is een mobile applicatie voor identificatie en geolokalisatie van een bepaald voorval of incident op een site.
  Deze applicatie geeft de mogelijkheid aan een persoon die een bewakingsronde uitvoert om real-time een incident of voorval te melden met behulp van zijn Android Smartphone.
  Met Axi-Watch® kan men een foto’s, commentaar en geolokatie doorsturen via een webserver.
  Deze informatie wordt in real-time gemeld op de Supervisor PC, de informatie wordt verwerkt en doorgestuurd naar de betrokken diensten. Indien nodig kan het voorval in de wacht geplaatst worden of worden gearchiveerd.
  Wenst u meer te weten over dit product Klik hier!

  solution parking

  Controlecentrum

  Axiome Connect® staat ter uwer beschikking om u te helpen bij het op maat ontwerpen van uw beheer op afstand, dit naargelang u wensen en noden. Ons controlecentrum biedt u 24 uur per dag, zeven dagen per week onmiddellijke assistentie, een actieve back-up en een efficiënt technische bijstandsteam.
  Ons bekwaam call center team is klantvriendelijk en beantwoordt de vragen van uw klanten in real-time, onmiddellijk en doeltreffend, dit ter volledige voldoening van uw klanten.
  Ons Controlecentrum-team beheert op afstand alle beheer-en veiligheidsapparatuur van uw sites. Ons Controlecentrum zorgt voor de optimalisatie van de werking van de apparatuur en de verbetering van het beheer van uw installaties.
  Wenst u meer te weten over dit product Klik hier!

  solution parking

  Rejoignez-nous sur
  facebook

  Rejoignez-nous sur
  linkedin